• slide1.jpg
  • slide2.jpg
  • slide3.jpg
  • slide4.jpg

Сувенирна реклама

Подаръкът е един от най-добрите начини да направим щастливи хората, които ценим, и със сигурност оставяме добро впечатление за себе си. Това е и основният принцип на сувенирната реклама, който се оказва особено ефективен за рекламната стратегия.

Всеки обича да получава подаръци. Вашите клиенти със сигурност не правят изключение. За да ги направите още по-щастливи, че са избрали Вас и Вашите продукти или услуги (а и за да спечелите симпатиите на още много потенциални клиенти) или да им напомните по чудесен начин за себе си, много ефективна рекламна стратегия са рекламните сувенири.

Сувенирната реклама допринася изключително много за изграждането и утвърждаването на Вашия имидж. Химикалки, тефтери, папки, чаши, ключодържатели, запалки, различни аксесоари, чанти, флаш памети, шапки, тениски  са само част  от най-широко разпространените фирмени подаръци.

Колкото по-оригинална е идеята за рекламни сувенири, толкова по-голям е шансът да се хареса повече на клиентите и толкова по-добро впечатление прави Вашият бизнес. Освен това, отлична рекламна стратегия е да се изпращат специални рекламни сувенири с по-висока стойност (като комплект за вино или кошница с цветя или лакомства) на дългогодишни и лоялни клиенти и партньори за специални поводи.

За всичко това екипът на Anjela може да се погрижи с гарантиран вкус и качество. Поискайте от нас и нашите професионалисти оферта, в която да изберем специално за Вас най-подходящите рекламни сувенири и да изработим уникален външен дизайн, за да се открояват Вашите фирмени подаръци.