Нашите услуги

Уеб дизайн

За почти всички нас интернет днес е ежедневие, за Вашия бизнес е жизненоважен. В глобалния свят, в условия на жестока конкуренция, става все по-трудно трайното позициониране на пазара. За да се наложи над останалите конкуренти, Вашият бизнес трябва да има подходящ онлайн облик. Вече почти всеки бизнес инвестира, за да се сдобие с атрактивен уеб сайт, който да привлича потребители и клиенти.прочети още »

Корпоративна идентичност

Логото е отличителният знак на Вашата бизнес-идентичност. Колкото е по-оригинален, толкова по-лесно се запомня и толкова по-сигурно ще Ви разпознаят сред многото други. В екипа на Anjela работят специалисти, които могат да Ви помогнат да изградите корпоративната си идентичност по един запомнящ се начин . Поискайте от нас оферта и ще получите професионално отношение и надминаващи очакванията Ви резултати. прочети още »

Печатни издания

Най-старият вид реклама, която и до ден днешен не губи своята ефективност и продължава да се ползва с голям успех. Печатните издания са всичко, което може да излезе от печатната машина или принтера и да служи за популяризирането на фирма, марка, продукт или услуга. Това, което ги прави ефективни обаче е техният дизайн.прочети още »

Външна реклама

Трудно остават незабелязани огромните билбордове, красивите плакати и шарените автобуси, като всички те имат една единствена цел: да ни привлекат вниманието, за да ни рекламират продукт или услуга и го правят доста успешно.прочети още »

ТВ и кино реклами

Животът ни безспорно вече е немислим без медиите и киното. Следователно съвсем логично рекламирането в тях е успешна рекламна стратегия, но до колко тя е ефективна зависи от професионализма и творческите идеи на своите създатели.прочети още »

Реклама в пресата

Нашите копирайтъри са изключително талантливи и гъвкави в писането на рекламни текстове, а професионалните ни дизайнери се грижат за атрактивния дизайн на рекламното каре и неговото позициониране в пресата.прочети още »

Реклама по радиото

Почти всеки от нас си има любима радиопрограма и обича да я слуша в колата, в офиса, в магазина и в дома си. Добре замислената и професионално създадена радио реклама превръща радиото в чудесен посредник между Вас и потенциалните Ви клиенти.прочети още »

Транспортна реклама

Транспортната реклама е чудесна рекламна стратегия за популяризиране, утвърждаване и налагане на марка, продукт или услуга. Това, с което тя се отличава от останалите средства на външната реклама, е нейната постоянна подвижност. Дали ще е върху фирмени автомобили, градски/междуградски транспорт или маршрутни таксита, ние ще проектираме и реализираме Вашата реклама.прочети още »

Сувенирна реклама

Подаръкът е един от най-добрите начини да направим щастливи хората, които ценим, и със сигурност оставяме добро впечатление за себе си. Това е и основният принцип на сувенирната реклама, който се оказва особено ефективен за рекламната стратегия.прочети още »

Промо събития

Все по-често симпатични момичета и момчета ни предлагат шарени флаери, канят ни на събития, предлагат ни да дегустираме нов продукт, задават ни анкетни въпроси или просто ни развличат със забавни номера.прочети още »

Фотография и ретуш

Изображенията са навсякъде около нас. Колкото са по-красиви и по-оригинални, толкова повече привличат окото и вниманието ни, което е и тяхната цел и целта на рекламата, на която служат. Екипът на Anjela Ви предлага услугите на професионални фотографи, осветители и дизайнери, които да се погрижат за обработката на снимките, за да има разлика между Вашите снимки и тези на всички останали.прочети още »

Пазарни проучвания

Пазарните и социологическите проучавания в съвременната икономическа среда са от голямо значение за вземане на адекватни бизнес решения. Различните проучвания, свързани с пазара, са от огромно значение за успеха на всеки бизнес.прочети още »

Интериорен дизайн

Интериорният дизайн е удобството, стилът, уютът и най-вече изразената чрез тях идентичност и уникалност на притежателя на дома, офиса, заведението, магазина, хотела, ресторанта. Интериорният дизайн е оригинален синтез от практически и художествени идеи и решения, приложени във Вашия дом, офис, заведение, магазин или хотел, които му придават завършен, индивидуален и естетически облик.прочети още »

3D дизайн

В случаите, когато думите не са достатъчни да се опише това, което си представяме, на помощ идва 3D дизайнът. Всяка идея, форма или детайл могат да бъдат пресъздадени чрез 3D технологии.прочети още »